Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 76987 

Re: Re: Integreren

Hallo MBL,
Ik heb mij bezig gehouden met de logaritmische functie van
Integr.1/(x2+2x)0.5dx = integr.1/((x+1)2-12))0.5dx
Dit gerelateerd a/d stand.integr.:1/((x2-a2))0.5dx
=Ln!x+(x2+a2)0.5!+C

Oplossing:F(x)=Ln!(x+1)+((x+1)2)+12))0.5!+C

Ik hoop dat dit er redelijk uitziet
Groet Joep

Joep
Ouder - woensdag 2 december 2015

Antwoord

Ja hoor, dat is inderdaad het verhaal. Zoek nog even op het toetsenbord naar een verticaal streepje zodat je geen uitroepteken nodig hebt voor het modulusteken.

MBL
woensdag 2 december 2015

©2001-2024 WisFaq