\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74717 Re: Integreren Welke tussenstappen zijn nodig om aan 60 te komen? Lisa Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2015 Antwoord $\eqalign{ & \int\limits_{ - 2}^4 {x^3 dx} = \cr & \left[ {\frac{1}{4}x^4 } \right]_{ - 2}^4 \cr & \frac{1}{4} \cdot 4^4 - \frac{1}{4}\left( { - 2} \right)^4 = \cr & 64 - 4 = \cr & 60 \cr}$Lees je ook de spelregels een keer? Je kunt van alles vinden over integreren op Integreren maar een boek is misschien nog een beter idee... WvR dinsdag 13 januari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Welke tussenstappen zijn nodig om aan 60 te komen? Lisa Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2015
Lisa Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2015
$\eqalign{ & \int\limits_{ - 2}^4 {x^3 dx} = \cr & \left[ {\frac{1}{4}x^4 } \right]_{ - 2}^4 \cr & \frac{1}{4} \cdot 4^4 - \frac{1}{4}\left( { - 2} \right)^4 = \cr & 64 - 4 = \cr & 60 \cr}$Lees je ook de spelregels een keer? Je kunt van alles vinden over integreren op Integreren maar een boek is misschien nog een beter idee... WvR dinsdag 13 januari 2015
WvR dinsdag 13 januari 2015
©2001-2024 WisFaq