\require{AMSmath} Integreren Bepaal de oppervlakte begrensd door de x as, de gegeven kromme en de aangeduide waarden:y= x3 tussen x= -2 en x= 4 't Antwoord is 68 oppervlakte eenheden.Maar ik heb geen idee hoe ze eraan komen? :/Alvast bedankt! Integreren Lisa Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2015 Antwoord Ik denk dat iemand een '0' heeft aangezien voor een '8'. $ \int\limits_{ - 2}^4 {x^3 } dx = 60 $ Lukt het dan wel? WvR dinsdag 13 januari 2015 Re: Integreren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de oppervlakte begrensd door de x as, de gegeven kromme en de aangeduide waarden:y= x3 tussen x= -2 en x= 4 't Antwoord is 68 oppervlakte eenheden.Maar ik heb geen idee hoe ze eraan komen? :/Alvast bedankt! Integreren Lisa Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2015
Lisa Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 13 januari 2015
Ik denk dat iemand een '0' heeft aangezien voor een '8'. $ \int\limits_{ - 2}^4 {x^3 } dx = 60 $ Lukt het dan wel? WvR dinsdag 13 januari 2015
WvR dinsdag 13 januari 2015
©2001-2024 WisFaq