\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74287 Re: Bepaal p in een vergelijking OK, bedankt. Ik heb als uitkomst p=16. Dieter Student Hoger Onderwijs België - maandag 10 november 2014 Antwoord Als je p2-256=0 oplost krijg je p=-16 of p=16. Zou p=-16 ook kunnen? WvR maandag 10 november 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
OK, bedankt. Ik heb als uitkomst p=16. Dieter Student Hoger Onderwijs België - maandag 10 november 2014
Dieter Student Hoger Onderwijs België - maandag 10 november 2014
Als je p2-256=0 oplost krijg je p=-16 of p=16. Zou p=-16 ook kunnen? WvR maandag 10 november 2014
WvR maandag 10 november 2014
©2001-2025 WisFaq