\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72427 Re: Integreren Als ik sinx = u stel kom ik $\int{}$2u/(5-2u2) uit. wij hebben nog geen methode gezien om een integraal van deze vorm op te lossen... Vandev 3de graad ASO - dinsdag 4 maart 2014 Antwoord Beste Hendrik,Stel t = 5-2u2, dan is dt = -4udu of nog, -1/2 dt = 2udu.Kan je verder? De integraal in t is eenvoudig.mvg,Tom td woensdag 5 maart 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik sinx = u stel kom ik $\int{}$2u/(5-2u2) uit. wij hebben nog geen methode gezien om een integraal van deze vorm op te lossen... Vandev 3de graad ASO - dinsdag 4 maart 2014
Vandev 3de graad ASO - dinsdag 4 maart 2014
Beste Hendrik,Stel t = 5-2u2, dan is dt = -4udu of nog, -1/2 dt = 2udu.Kan je verder? De integraal in t is eenvoudig.mvg,Tom td woensdag 5 maart 2014
td woensdag 5 maart 2014
©2001-2024 WisFaq