\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72302 Re: Re: De oppervlakte van G berekenen Hoe komt u er bij dat (tanx)'=tan2(x)+1?Wij hebben altijd geleerd dat (tanx)'= 1/cos2x Vandev 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014 Antwoord Maar is dat dan niet hetzelfde?Zie Tangens (de afgeleide) WvR zondag 16 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe komt u er bij dat (tanx)'=tan2(x)+1?Wij hebben altijd geleerd dat (tanx)'= 1/cos2x Vandev 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014
Vandev 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014
Maar is dat dan niet hetzelfde?Zie Tangens (de afgeleide) WvR zondag 16 februari 2014
WvR zondag 16 februari 2014
©2001-2024 WisFaq