\require{AMSmath} De oppervlakte van G berekenen Voor x element van [0,$\pi$] zijn de functies gegeven:f(x)=tan2x (x niet gelijk aan $\frac{\pi}{2}$)g(x)=4sin2xl is de rechte met als vergelijking $\frac{3\pi}{4}$. G is het vlakdeel rechts van l, begrensd door l, en de grafieken f en g.Bereken exact de oppervlakte van G.Ik ben begonnen de snijpunten te berekenen maar daarna weet ik niet meer hoe ik mijn integraal moet opstellen. Vandev 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014 Antwoord Een tekening? Je krijgt dan: $ \int\limits_{\frac{{3\pi }}{4}}^\pi {4\sin ^2 (x) - \tan ^2 (x)\,dx} $ Ben je er dan? WvR zondag 16 februari 2014 Re: De oppervlakte van G berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor x element van [0,$\pi$] zijn de functies gegeven:f(x)=tan2x (x niet gelijk aan $\frac{\pi}{2}$)g(x)=4sin2xl is de rechte met als vergelijking $\frac{3\pi}{4}$. G is het vlakdeel rechts van l, begrensd door l, en de grafieken f en g.Bereken exact de oppervlakte van G.Ik ben begonnen de snijpunten te berekenen maar daarna weet ik niet meer hoe ik mijn integraal moet opstellen. Vandev 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014
Vandev 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014
Een tekening? Je krijgt dan: $ \int\limits_{\frac{{3\pi }}{4}}^\pi {4\sin ^2 (x) - \tan ^2 (x)\,dx} $ Ben je er dan? WvR zondag 16 februari 2014
WvR zondag 16 februari 2014
©2001-2024 WisFaq