\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71368 Re: Geëxtendeerde functie dus wordt de geëxtendeerde functie dan 2xsin(1/x)-cos(1/x) voor x verschillend van 0 0 voor x=0 ? stijn Student universiteit België - dinsdag 12 november 2013 Antwoord De definitie gebruiken: g'(0)=\lim_{x\to0}\frac{g(x)-g(0)}{x-0} kphart dinsdag 12 november 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
dus wordt de geëxtendeerde functie dan 2xsin(1/x)-cos(1/x) voor x verschillend van 0 0 voor x=0 ? stijn Student universiteit België - dinsdag 12 november 2013
stijn Student universiteit België - dinsdag 12 november 2013
De definitie gebruiken: g'(0)=\lim_{x\to0}\frac{g(x)-g(0)}{x-0} kphart dinsdag 12 november 2013
kphart dinsdag 12 november 2013
©2001-2025 WisFaq