\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 67602 Re: De normaalverdeling Met behulp van een grafisch rekenmachine(invnorm en normalcdf)Ik weet niet waar te beginnen... jos Student Hoger Onderwijs België - zondag 20 mei 2012 Antwoord Hallo Jos,Voer in (TI-rekenmachine):y1 = normalcdf(-10^99,500,505,x)y2 = 0.15Optie 'intersect' geeft de waarde voor x (dus voor s) waarvoor de overschrijdingskans 15% is.Lukt het hiermee? GHvD zondag 20 mei 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Met behulp van een grafisch rekenmachine(invnorm en normalcdf)Ik weet niet waar te beginnen... jos Student Hoger Onderwijs België - zondag 20 mei 2012
jos Student Hoger Onderwijs België - zondag 20 mei 2012
Hallo Jos,Voer in (TI-rekenmachine):y1 = normalcdf(-10^99,500,505,x)y2 = 0.15Optie 'intersect' geeft de waarde voor x (dus voor s) waarvoor de overschrijdingskans 15% is.Lukt het hiermee? GHvD zondag 20 mei 2012
GHvD zondag 20 mei 2012
©2001-2024 WisFaq