\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65866 Re: Marktevenwicht Sorry ik heb gemist van opgave:Het is niet p = 600/q+5 (vraag) maar p = 600/(q+5) feline Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 29 oktober 2011 Antwoord Je krijgt dan (op dezelfde manier):$\eqalign{ & q + 1 = \frac{{600}}{{q + 5}} \cr & \left( {q + 1} \right)\left( {q + 5} \right) = 600 \cr & ... \cr} $Het antwoord volgt via de ABC-formule. WvR maandag 31 oktober 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry ik heb gemist van opgave:Het is niet p = 600/q+5 (vraag) maar p = 600/(q+5) feline Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 29 oktober 2011
feline Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 29 oktober 2011
Je krijgt dan (op dezelfde manier):$\eqalign{ & q + 1 = \frac{{600}}{{q + 5}} \cr & \left( {q + 1} \right)\left( {q + 5} \right) = 600 \cr & ... \cr} $Het antwoord volgt via de ABC-formule. WvR maandag 31 oktober 2011
WvR maandag 31 oktober 2011
©2001-2024 WisFaq