\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63443 Re: Integreren De vraag was over de functie 1/x2 en dit is er niet doorgekomen in de titel. David Student Hoger Onderwijs België - zondag 31 oktober 2010 Antwoord De functie is symmetrisch dus-1ò11/x2 dx = 2·0ò11/x2 dx = 2.-1/x|01 en die is inderdaad ¥Het probleem zit hem natuurlijk bij x=0Met vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 31 oktober 2010 Re: Re: Integreren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De vraag was over de functie 1/x2 en dit is er niet doorgekomen in de titel. David Student Hoger Onderwijs België - zondag 31 oktober 2010
David Student Hoger Onderwijs België - zondag 31 oktober 2010
De functie is symmetrisch dus-1ò11/x2 dx = 2·0ò11/x2 dx = 2.-1/x|01 en die is inderdaad ¥Het probleem zit hem natuurlijk bij x=0Met vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 31 oktober 2010
jadex zondag 31 oktober 2010
©2001-2024 WisFaq