Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 62225 

Re: Opstellen DV voor oplossen suikerklontje

Bedankt voor je reactie. Ik snap op zich wel waar het heen moet, en dat blijkt ook wel uit jouw uitleg.

Als ik m uitdruk in z krijg ik: m = dichtheid · volume = 1.6 · 4z3 = 6.4 · z3. Het punt is volgens mij dat m een functie van t moet zijn, en niet zozeer van de afmetingen.

I am still confused :(

Ferdy
Student hbo - dinsdag 20 april 2010

Antwoord

Je kunt als volgt de oppervlakte uitdrukken in m:

q62244img1.gif

Zou het dan lukken?

WvR
donderdag 22 april 2010

 Re: Re: Opstellen DV voor oplossen suikerklontje 

©2001-2024 WisFaq