\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 61516 Re: Normale verdeling Kleiner dan 5.212 = 0,8997 Kleiner dan 4.188 = 0,1003 0.8997 - 0,1003 = 0,7994 Mag ik dit dan gewoon afronden naar 80? Mark Student hbo - vrijdag 22 januari 2010 Antwoord Dat lijkt me toch wel! Die 79,94% is ongeveer 80%. Vooral als je bedenkt dat je gegevens in je tabel ook al zijn afgerond. WvR vrijdag 22 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kleiner dan 5.212 = 0,8997 Kleiner dan 4.188 = 0,1003 0.8997 - 0,1003 = 0,7994 Mag ik dit dan gewoon afronden naar 80? Mark Student hbo - vrijdag 22 januari 2010
Mark Student hbo - vrijdag 22 januari 2010
Dat lijkt me toch wel! Die 79,94% is ongeveer 80%. Vooral als je bedenkt dat je gegevens in je tabel ook al zijn afgerond. WvR vrijdag 22 januari 2010
WvR vrijdag 22 januari 2010
©2001-2024 WisFaq