\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60203 Re: Integraal in mijn antwoordenlijst staat: Ö3 bgtan3x/3+c dus voor wat ervoor staat klopt het wat je zei, maar er staat dus ook nog een bgtan3x, en ik had: bgtanÖ3 x, omdat t2=3x2=(Ö(3)x)2 dank u Aniek 3de graad ASO - zaterdag 19 september 2009 Antwoord Het moet bgtanÖ(3).x zijn, zoals je aangeeft. MBL zondag 20 september 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
in mijn antwoordenlijst staat: Ö3 bgtan3x/3+c dus voor wat ervoor staat klopt het wat je zei, maar er staat dus ook nog een bgtan3x, en ik had: bgtanÖ3 x, omdat t2=3x2=(Ö(3)x)2 dank u Aniek 3de graad ASO - zaterdag 19 september 2009
Aniek 3de graad ASO - zaterdag 19 september 2009
Het moet bgtanÖ(3).x zijn, zoals je aangeeft. MBL zondag 20 september 2009
MBL zondag 20 september 2009
©2001-2024 WisFaq