\require{AMSmath} Integraal hallo, kunnen jullie me zeggen wat ik hier verkeerd doe? òdx/3x2+1 = is te herleiden tot de fundamentele integraal òdt/1+t2=bgtan t+c 1/Ö3òdÖ3 x/1+(Ö3 x)2=1/Ö3BgtanÖ3 x+c dank u groetjes Aniek 3de graad ASO - zaterdag 19 september 2009 Antwoord Er is niks verkeerds gedaan. Misschien heb je in je antwoordenlijst het getal 1/3Ö3 ervoor aangetroffen, maar dat is hetzelfde als 1/Ö3. MBL zaterdag 19 september 2009 Re: Integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, kunnen jullie me zeggen wat ik hier verkeerd doe? òdx/3x2+1 = is te herleiden tot de fundamentele integraal òdt/1+t2=bgtan t+c 1/Ö3òdÖ3 x/1+(Ö3 x)2=1/Ö3BgtanÖ3 x+c dank u groetjes Aniek 3de graad ASO - zaterdag 19 september 2009
Aniek 3de graad ASO - zaterdag 19 september 2009
Er is niks verkeerds gedaan. Misschien heb je in je antwoordenlijst het getal 1/3Ö3 ervoor aangetroffen, maar dat is hetzelfde als 1/Ö3. MBL zaterdag 19 september 2009
MBL zaterdag 19 september 2009
©2001-2024 WisFaq