\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 47208 Re: Logaritmische vergelijking Ik snap het nog niet volledig. Hoe kom je aan (q/p)2 in het linkerlid? Als je de vergelijking deelt door 9x krijg je toch 16x/9x = 1+(q/p)? Ik heb geen idee hoe ik daarmee verder moet. Ik dank u Tom ve 3de graad ASO - woensdag 10 juni 2009 Antwoord NB 12/9=4/3 en 16/9=(4/3)2=(q/p)2 kphart vrijdag 12 juni 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap het nog niet volledig. Hoe kom je aan (q/p)2 in het linkerlid? Als je de vergelijking deelt door 9x krijg je toch 16x/9x = 1+(q/p)? Ik heb geen idee hoe ik daarmee verder moet. Ik dank u Tom ve 3de graad ASO - woensdag 10 juni 2009
Tom ve 3de graad ASO - woensdag 10 juni 2009
NB 12/9=4/3 en 16/9=(4/3)2=(q/p)2 kphart vrijdag 12 juni 2009
kphart vrijdag 12 juni 2009
©2001-2025 WisFaq