Loading jsMath...



Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 58448 

Re: Afstand punt tot rechte

Ja maar het is de bedoeling dat ik de coordinaten vind op a die op een afstand 2 liggen van b. Je hebt dan inderdaad 2 onbekenden. Maar wat moet ik met wat vergelijken en hoe moet ik dat oplossen?

Nickol
2de graad ASO - maandag 23 februari 2009

Antwoord

Nickelaas,
Je krijgt 4a-3b+1=10 en 2a-b+3=0.Hiervan de oplossing bepalen.Vervolgens heb je 4a-3b+1=-10 en 2a-b+3-0.Ook hiervan de oplossing bepalen.Dat is alles.

kn
maandag 23 februari 2009

©2001-2025 WisFaq