\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 56778 Re: Afgeleide van een wortelfunctie y ' = 1/4 (x5-2x4+6x2) · D(x5-2x4+6x2) y ' = (5x4 - 8x3 + 12x)/(4 4Ö(x5 -2x4 +6x2)3 y ' = (x(5x3 -8x2 + 12) / (4Öx 4Ö(x3-2x2+6)3) Tom Student universiteit België - vrijdag 17 oktober 2008 Antwoord Je bent een heel eind op weg. Als je in de noemer x2 'uit het wortelteken haalt', dan krijg je voor het wortelteken xÖx en niet Öx.Dus niet gek... bijna goed... WvR vrijdag 17 oktober 2008 Re: Re: Afgeleide van een wortelfunctie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y ' = 1/4 (x5-2x4+6x2) · D(x5-2x4+6x2) y ' = (5x4 - 8x3 + 12x)/(4 4Ö(x5 -2x4 +6x2)3 y ' = (x(5x3 -8x2 + 12) / (4Öx 4Ö(x3-2x2+6)3) Tom Student universiteit België - vrijdag 17 oktober 2008
Tom Student universiteit België - vrijdag 17 oktober 2008
Je bent een heel eind op weg. Als je in de noemer x2 'uit het wortelteken haalt', dan krijg je voor het wortelteken xÖx en niet Öx.Dus niet gek... bijna goed... WvR vrijdag 17 oktober 2008
WvR vrijdag 17 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq