\require{AMSmath} Afgeleide van een wortelfunctie Hey,Ik vind maar niet hoe je van de functie, naar de uitkomst gaat:OPGAVE:y = f(x)= Öx · 4Ö(x3 - 2x2 + 6)UITKOMST:y' = (5x3 - 8x2 + 12) / (4Öx · 4Ö(x3 - 2x2 + 6)3Bvd,Tom Tom Student universiteit België - vrijdag 17 oktober 2008 Antwoord Misschien helpt om je functievoorschrift eerst anders te schrijven:Lukt dat zo? WvR vrijdag 17 oktober 2008 Re: Afgeleide van een wortelfunctie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hey,Ik vind maar niet hoe je van de functie, naar de uitkomst gaat:OPGAVE:y = f(x)= Öx · 4Ö(x3 - 2x2 + 6)UITKOMST:y' = (5x3 - 8x2 + 12) / (4Öx · 4Ö(x3 - 2x2 + 6)3Bvd,Tom Tom Student universiteit België - vrijdag 17 oktober 2008
Tom Student universiteit België - vrijdag 17 oktober 2008
Misschien helpt om je functievoorschrift eerst anders te schrijven:Lukt dat zo? WvR vrijdag 17 oktober 2008
WvR vrijdag 17 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq