\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 56770 Re: Re: Re: Re: Integreren wortelfuncties kn, de volgende wordt wat lastiger, kun jij misschien een tip geven: 2. \int{}(x)/(1+√x)dx stel √x=t x=t2 dx=2t dt \int{}t2/(1+t).2t dt \int{}t3/(1+t).2 dt \int{}t3+1-1/(t+1).2 dt =2\int{}t3+1/(t+1) - 2\int{}1/(t+1) weet jij wat er fout gaat, ik zag ik jouw antwoord dat je t3 had opgesplitst? Groeten, Evert. Evert Student hbo - vrijdag 17 oktober 2008 Antwoord Evert, Maak gebruik van het feit dat t3+1=(1+t)(t2-t+1). kn vrijdag 17 oktober 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
kn, de volgende wordt wat lastiger, kun jij misschien een tip geven: 2. \int{}(x)/(1+√x)dx stel √x=t x=t2 dx=2t dt \int{}t2/(1+t).2t dt \int{}t3/(1+t).2 dt \int{}t3+1-1/(t+1).2 dt =2\int{}t3+1/(t+1) - 2\int{}1/(t+1) weet jij wat er fout gaat, ik zag ik jouw antwoord dat je t3 had opgesplitst? Groeten, Evert. Evert Student hbo - vrijdag 17 oktober 2008
Evert Student hbo - vrijdag 17 oktober 2008
Evert, Maak gebruik van het feit dat t3+1=(1+t)(t2-t+1). kn vrijdag 17 oktober 2008
kn vrijdag 17 oktober 2008
©2001-2025 WisFaq