\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54854 Re: Re: Integreren hey ja, dan kom ik idd het linker gedeelte al juist uit, maar het rechtse 1/Ö(5-4x-x2) niet. -Ö(5-4x-x2)+Bgsin(x+2)/3+C dit zou de uitkomst moeten worden bedankt alvast Kornee Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 15 maart 2008 Antwoord Ö(5-4x-x^2)=Ö(9-4-4x-x^2)=Ö(9-(x+2)2)= Ö(9(1-1/9(x+2)2))=3Ö(1-((x+2)/3)2) Zou het dan lukken? hk zaterdag 15 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hey ja, dan kom ik idd het linker gedeelte al juist uit, maar het rechtse 1/Ö(5-4x-x2) niet. -Ö(5-4x-x2)+Bgsin(x+2)/3+C dit zou de uitkomst moeten worden bedankt alvast Kornee Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 15 maart 2008
Kornee Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 15 maart 2008
Ö(5-4x-x^2)=Ö(9-4-4x-x^2)=Ö(9-(x+2)2)= Ö(9(1-1/9(x+2)2))=3Ö(1-((x+2)/3)2) Zou het dan lukken? hk zaterdag 15 maart 2008
hk zaterdag 15 maart 2008
©2001-2024 WisFaq