Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 54821 

Re: Integreren

de linker kant zie ik niet goed zitten, de rechter kant m.b.t van het formularium bekom ik dan 3Bgsin(x+2)/3

de 3 is gwn vanvoor gezet (constante voor Bgsin)

bedankt al voor het vorige stukje

Korneel

kornee
Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 15 maart 2008

Antwoord

Dat antwoord was ook iets te kort door de bocht. Sorry
Maar met de volgende opsplitsing zou het wel moeten lukken:
(x+3)/Ö(5-4x-x2)=(x+2)/Ö(5-4x-x2)+1/Ö(5-4x-x2).
Immers d/dx(5-4x-x2)=-4-2x=-2(x+2)

hk
zaterdag 15 maart 2008

 Re: Re: Integreren  

©2001-2024 WisFaq