\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 52933 Re: Vergelijking van raaklijn aan een punt op een grafiek van een parametervoor Zover was ik al, aangezien ze evenwijdig moet zijn met de functie y=x.Maar nu weet ik alleen niet hoe ik daar dan de vergelijking van opstel?dit gaat toch niet met y-y1=rico(x-x1)? Benjam Student Hoger Onderwijs België - donderdag 8 november 2007 Antwoord Los de vergelijking dy/dx = 1 op. Je vindt dan wat t-waarden, dús weet je de raakpunten enz.MBL MBL donderdag 8 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zover was ik al, aangezien ze evenwijdig moet zijn met de functie y=x.Maar nu weet ik alleen niet hoe ik daar dan de vergelijking van opstel?dit gaat toch niet met y-y1=rico(x-x1)? Benjam Student Hoger Onderwijs België - donderdag 8 november 2007
Benjam Student Hoger Onderwijs België - donderdag 8 november 2007
Los de vergelijking dy/dx = 1 op. Je vindt dan wat t-waarden, dús weet je de raakpunten enz.MBL MBL donderdag 8 november 2007
MBL donderdag 8 november 2007
©2001-2024 WisFaq