\require{AMSmath} Scheiden van variabelen Hoe ziet de volgende functie eruit als de variabelen gescheiden zijn:dv = (d/dx·y(x))/(x·y(x)) = x2+1Ik heb dit zelf verscheidene keren geprobeerd maar was er nog niet uitgekomen. Henk Student hbo - zaterdag 28 oktober 2006 Antwoord Beste Henk, y'/(xy) = x2+1 Û dy/dx = (x2+1)·(xy) Û dy/y = x3+x dx De variabelen zijn gescheiden, kan je nu beide leden integreren? mvg, Tom td zaterdag 28 oktober 2006 Re: Scheiden van variabelen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe ziet de volgende functie eruit als de variabelen gescheiden zijn:dv = (d/dx·y(x))/(x·y(x)) = x2+1Ik heb dit zelf verscheidene keren geprobeerd maar was er nog niet uitgekomen. Henk Student hbo - zaterdag 28 oktober 2006
Henk Student hbo - zaterdag 28 oktober 2006
Beste Henk, y'/(xy) = x2+1 Û dy/dx = (x2+1)·(xy) Û dy/y = x3+x dx De variabelen zijn gescheiden, kan je nu beide leden integreren? mvg, Tom td zaterdag 28 oktober 2006
td zaterdag 28 oktober 2006
©2001-2025 WisFaq