\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 47208 Re: Logaritmische vergelijking Hallo,Wanneer ik die vergelijking deel door 9x kom ik niet aan (q/p)2.16x/9x is toch niet gelijk aan (12x/9x)2?Dank bij voorbaat Thomas 3de graad ASO - zondag 22 oktober 2006 Antwoord Jawel hoor: 12/9=4/3 en 16/9=(4/3)2. kphart zondag 22 oktober 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Wanneer ik die vergelijking deel door 9x kom ik niet aan (q/p)2.16x/9x is toch niet gelijk aan (12x/9x)2?Dank bij voorbaat Thomas 3de graad ASO - zondag 22 oktober 2006
Thomas 3de graad ASO - zondag 22 oktober 2006
Jawel hoor: 12/9=4/3 en 16/9=(4/3)2. kphart zondag 22 oktober 2006
kphart zondag 22 oktober 2006
©2001-2025 WisFaq