\require{AMSmath} Re: Exponentiele vergelijking Toch niet 5/3 en 0 zijn idd ook opl, van de vorm f(x)=1Zo zijn 5 en -1 oplossingen van de vorm g(x)=0 en f(x)0Het gaat echter om de derde 'soort' oplossing f(x)=-1 en...Deze regel gaat blijkbaar niet altijd op, of vergeet ik een voorwaarde? Jan Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 23 september 2006 Antwoord De vraag is of (-1)^(-130/9) gelijk aan 1 is! Wat denk je zelf? WvR maandag 25 september 2006 Re: Re: Exponentiele vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Toch niet 5/3 en 0 zijn idd ook opl, van de vorm f(x)=1Zo zijn 5 en -1 oplossingen van de vorm g(x)=0 en f(x)0Het gaat echter om de derde 'soort' oplossing f(x)=-1 en...Deze regel gaat blijkbaar niet altijd op, of vergeet ik een voorwaarde? Jan Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 23 september 2006
Jan Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 23 september 2006
De vraag is of (-1)^(-130/9) gelijk aan 1 is! Wat denk je zelf? WvR maandag 25 september 2006
WvR maandag 25 september 2006
©2001-2024 WisFaq