\require{AMSmath} Integreeroefeningen onoplosbaar Hallo, kan iemand mij helpen met de volgende onbepaalde integralen op te lossen? ( heb maandag examen analyse)ò((Öx + 1).(x-Öx + 1). dx )ò((( a^x -b^x)^2 )/ (a^x . b^x).dx)ò sin(a.x+b) .dx Rep Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 9 september 2006 Antwoord Beste Rep,1) Werk haakjes uit en integreer term per term, herinner je dat Öx = x1/2.2) Werk de teller uit en deel elke term: ax·b-x+a-x·bx-2.3) Probeer de substitutie: y = ax+b Þ dy = adx Û 1/a dy = dx.mvg,Tom td zaterdag 9 september 2006 Re: Integreeroefeningen onoplosbaar ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, kan iemand mij helpen met de volgende onbepaalde integralen op te lossen? ( heb maandag examen analyse)ò((Öx + 1).(x-Öx + 1). dx )ò((( a^x -b^x)^2 )/ (a^x . b^x).dx)ò sin(a.x+b) .dx Rep Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 9 september 2006
Rep Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 9 september 2006
Beste Rep,1) Werk haakjes uit en integreer term per term, herinner je dat Öx = x1/2.2) Werk de teller uit en deel elke term: ax·b-x+a-x·bx-2.3) Probeer de substitutie: y = ax+b Þ dy = adx Û 1/a dy = dx.mvg,Tom td zaterdag 9 september 2006
td zaterdag 9 september 2006
©2001-2025 WisFaq