\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 46222 Re: Re: Re: Standaardnormale verdeling (tabel) Ik begrijp niet hoe u aan het volgende komt:Als P(-aZa)=0,95 dan is P(Za)=0,975 of P(Z-a]=0,025 ?Zou u het me kunnen duidelijk maken aub?Alvast heel hartelijk bedankt! Hilde Student universiteit België - dinsdag 15 augustus 2006 Antwoord WvR dinsdag 15 augustus 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp niet hoe u aan het volgende komt:Als P(-aZa)=0,95 dan is P(Za)=0,975 of P(Z-a]=0,025 ?Zou u het me kunnen duidelijk maken aub?Alvast heel hartelijk bedankt! Hilde Student universiteit België - dinsdag 15 augustus 2006
Hilde Student universiteit België - dinsdag 15 augustus 2006
WvR dinsdag 15 augustus 2006
©2001-2024 WisFaq