\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 46255 Re: Hulp met het oplossen Aangezien op het tijdstip t0 de afgelegde afstand gelijk is aan nul kan men dit dus schrappen. Nog een klein vraagje: Globaal is òdt = 1 òdx = 1 Dit is altijd zo? Pieter 3de graad ASO - donderdag 3 augustus 2006 Antwoord Hetgeen je schrijft is misschien in een of andere situatie zo, maar is niet algemeen. Algemeen geldt: òdt = t + c(constante) LL donderdag 3 augustus 2006 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Aangezien op het tijdstip t0 de afgelegde afstand gelijk is aan nul kan men dit dus schrappen. Nog een klein vraagje: Globaal is òdt = 1 òdx = 1 Dit is altijd zo? Pieter 3de graad ASO - donderdag 3 augustus 2006
Pieter 3de graad ASO - donderdag 3 augustus 2006
Hetgeen je schrijft is misschien in een of andere situatie zo, maar is niet algemeen. Algemeen geldt: òdt = t + c(constante) LL donderdag 3 augustus 2006
LL donderdag 3 augustus 2006
©2001-2024 WisFaq