\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 45884 Re: Integraal oplossen dan krijg ik het volgende= integraal 1/32 *du/sqrtu = 1/32 integraal du/sqrtu =2/32 sqrt 16x2^+ 9 + C waarin ik 2/32 = 1/16 marita 3de graad ASO - maandag 12 juni 2006 Antwoord Beste Marita, Probeer in het vervolg je notatie wat te verzorgen, om onduidelijkheden te voorkomen (haakjes!). De correcte uikomst is (inderdaad?): Ö(16x2+9)/16 + C mvg, Tom td maandag 12 juni 2006 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
dan krijg ik het volgende= integraal 1/32 *du/sqrtu = 1/32 integraal du/sqrtu =2/32 sqrt 16x2^+ 9 + C waarin ik 2/32 = 1/16 marita 3de graad ASO - maandag 12 juni 2006
marita 3de graad ASO - maandag 12 juni 2006
Beste Marita, Probeer in het vervolg je notatie wat te verzorgen, om onduidelijkheden te voorkomen (haakjes!). De correcte uikomst is (inderdaad?): Ö(16x2+9)/16 + C mvg, Tom td maandag 12 juni 2006
td maandag 12 juni 2006
©2001-2025 WisFaq