\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 40967 Re: Substitutie? Na het mailen van de vraag betrapte ik me er op dat ik even over het hoofd had gezien dat onder de wortel twee factoren stonden ipv termen Dus daar ben ik mee gaan rekenen, dat levert me ò1/(Ö(y3)) dy = òÖx dx -2/Öy = 2Öx + C Voor y(0) = 4 kom ik dan nog steeds niet uit op (volgens het boek) het correcte antwoord Wouter Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 oktober 2005 Antwoord Beste Wouter, Je linkerlid (dat van y) is correct, maar òÖx dx is niet 2Öx... Gebruik de machtregel en let goed op: òxn dx = xn+1/(n+1) + C mvg, Tom td donderdag 20 oktober 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Na het mailen van de vraag betrapte ik me er op dat ik even over het hoofd had gezien dat onder de wortel twee factoren stonden ipv termen Dus daar ben ik mee gaan rekenen, dat levert me ò1/(Ö(y3)) dy = òÖx dx -2/Öy = 2Öx + C Voor y(0) = 4 kom ik dan nog steeds niet uit op (volgens het boek) het correcte antwoord Wouter Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 oktober 2005
Wouter Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 oktober 2005
Beste Wouter, Je linkerlid (dat van y) is correct, maar òÖx dx is niet 2Öx... Gebruik de machtregel en let goed op: òxn dx = xn+1/(n+1) + C mvg, Tom td donderdag 20 oktober 2005
td donderdag 20 oktober 2005
©2001-2024 WisFaq