\require{AMSmath} Exponentiele Goniometrische ò e^2x . cos ( e^x) dx ik heb partiele integratie geprobeerd krijg ik op bepaald moment e^4x . cos e^x maw de graad wordt hoger in de integrand , dat lukt dus zo niet Thierr Student universiteit België - zondag 25 september 2005 Antwoord Dag Thierry Je hebt de opgave dus geschreven als 1/2òcos(ex).d(e2x) Stel nu ex = u 1/2òcosu.d(u2) = òu.cosu .du = òu.d(sinu) = u.sinu - òsinu.du = u.sinu + cosu = ex.sin(ex) + cos(ex) LL zondag 25 september 2005 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ò e^2x . cos ( e^x) dx ik heb partiele integratie geprobeerd krijg ik op bepaald moment e^4x . cos e^x maw de graad wordt hoger in de integrand , dat lukt dus zo niet Thierr Student universiteit België - zondag 25 september 2005
Thierr Student universiteit België - zondag 25 september 2005
Dag Thierry Je hebt de opgave dus geschreven als 1/2òcos(ex).d(e2x) Stel nu ex = u 1/2òcosu.d(u2) = òu.cosu .du = òu.d(sinu) = u.sinu - òsinu.du = u.sinu + cosu = ex.sin(ex) + cos(ex) LL zondag 25 september 2005
LL zondag 25 september 2005
©2001-2025 WisFaq