\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 38955 Re: Oefening Substitutiemethode Maar waarom heeft deze integraal ineens de grenzen 2 en 1, terwijl in de opgave staat 0 en [wortel]7?? Freder Student Hoger Onderwijs België - maandag 6 juni 2005 Antwoord Frederik, Je stelde t=3Ö(1+x2).Als x=0 is t=1 en als x=Ö7 is t=3Ö8=2. Groetend, kn maandag 6 juni 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar waarom heeft deze integraal ineens de grenzen 2 en 1, terwijl in de opgave staat 0 en [wortel]7?? Freder Student Hoger Onderwijs België - maandag 6 juni 2005
Freder Student Hoger Onderwijs België - maandag 6 juni 2005
Frederik, Je stelde t=3Ö(1+x2).Als x=0 is t=1 en als x=Ö7 is t=3Ö8=2. Groetend, kn maandag 6 juni 2005
kn maandag 6 juni 2005
©2001-2024 WisFaq