\require{AMSmath} Oefening Substitutiemethode Hoi, nog een probleempje: ò7x3Ö(1+x2) integraal gaande van 0 naar Ö7 ik stel t=3Ö1+x2 dan: t3=1+x2 -- (3/2)t2dt=xdx geeft: 21/2òt3dt (van Ö7 tot 0) ik kom 1029/8 uit maar zou 315/8 moeten uitkomen volgens Mathcad... Groeten en dank Freder Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 juni 2005 Antwoord Frederik, De òt3dt heeft als grenzen t=1 en t=2.Als je dit invult komt het wel goed. Groetend, kn zondag 5 juni 2005 Re: Oefening Substitutiemethode ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, nog een probleempje: ò7x3Ö(1+x2) integraal gaande van 0 naar Ö7 ik stel t=3Ö1+x2 dan: t3=1+x2 -- (3/2)t2dt=xdx geeft: 21/2òt3dt (van Ö7 tot 0) ik kom 1029/8 uit maar zou 315/8 moeten uitkomen volgens Mathcad... Groeten en dank Freder Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 juni 2005
Freder Student Hoger Onderwijs België - zondag 5 juni 2005
Frederik, De òt3dt heeft als grenzen t=1 en t=2.Als je dit invult komt het wel goed. Groetend, kn zondag 5 juni 2005
kn zondag 5 juni 2005
©2001-2024 WisFaq