\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 38155 Re: Samengestelde intrest welke leden moet ik vermenigvuldigen met (1+i)? groetjes angelique angeli Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 17 mei 2005 Antwoord Angelique, Omdat iK(n-1)=3914,32 is i(1+i)K(n-1)=3914,32(1+i)en (1+i)K(n-1)=K(n).Zo duidelijk. Groetend, kn dinsdag 17 mei 2005 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
welke leden moet ik vermenigvuldigen met (1+i)? groetjes angelique angeli Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 17 mei 2005
angeli Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 17 mei 2005
Angelique, Omdat iK(n-1)=3914,32 is i(1+i)K(n-1)=3914,32(1+i)en (1+i)K(n-1)=K(n).Zo duidelijk. Groetend, kn dinsdag 17 mei 2005
kn dinsdag 17 mei 2005
©2001-2024 WisFaq