\require{AMSmath} Integreren van breuk met e-machten: (e^x+e^(-x))/(e^x-e^(-x)) ik heb de volgende opgave waar ik echt niet uitkom..ò(e^x+e^(-x))/(e^x-e^(-x))dx Niels Student hbo - dinsdag 22 juni 2004 Antwoord Kies u=ex-e-xDan du=(ex+e-x)dxWe krijgen dan ò1/udu=ln(u)Dus ò(ex+e-x)/(ex-e-x)dx=ln(ex-e-x) hk dinsdag 22 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb de volgende opgave waar ik echt niet uitkom..ò(e^x+e^(-x))/(e^x-e^(-x))dx Niels Student hbo - dinsdag 22 juni 2004
Niels Student hbo - dinsdag 22 juni 2004
Kies u=ex-e-xDan du=(ex+e-x)dxWe krijgen dan ò1/udu=ln(u)Dus ò(ex+e-x)/(ex-e-x)dx=ln(ex-e-x) hk dinsdag 22 juni 2004
hk dinsdag 22 juni 2004
©2001-2024 WisFaq