\require{AMSmath} Integreren ik kom niet uit de volgende opgave:òx3/(x4+2)4dxkunt u mij op weg helpen r vere Student hbo - woensdag 11 februari 2004 Antwoord Hoi,We gaan de substitutiemethode toepassen.Stel u = x4+2, dan is du/dx = 4x3Dus du = 4x3dx en 1/4du = x3dxDan krijgen we ò1/4.du/u4 oftewel 1/4òu-4du.= 1/4·u-3/(-3) + c= 1/4·(x4+2)-3/(-3) + c= 1/(-12·(x4+2)3) + cGroetjes,Davy. Davy woensdag 11 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik kom niet uit de volgende opgave:òx3/(x4+2)4dxkunt u mij op weg helpen r vere Student hbo - woensdag 11 februari 2004
r vere Student hbo - woensdag 11 februari 2004
Hoi,We gaan de substitutiemethode toepassen.Stel u = x4+2, dan is du/dx = 4x3Dus du = 4x3dx en 1/4du = x3dxDan krijgen we ò1/4.du/u4 oftewel 1/4òu-4du.= 1/4·u-3/(-3) + c= 1/4·(x4+2)-3/(-3) + c= 1/(-12·(x4+2)3) + cGroetjes,Davy. Davy woensdag 11 februari 2004
Davy woensdag 11 februari 2004
©2001-2024 WisFaq