Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Differentiëren

 Dit is een reactie op vraag 82638 
Beste
Mijn afgeleide is niet juist
y'=(8cos(x)+4)/(2+cos(x))2
Hoe ga je nu verder te werk?
Mvg
David

David
Student Hoger Onderwijs België - donderdag 4 augustus 2016

Antwoord

Nu moet 8cos(x)+4 gelijk aan nul zijn. Dus:

8cos(x)=-4
cos(x)=-\frac{1}{2}

..en dan schiet het alweer lekker op!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 5 augustus 2016
 Re: Re: Differentiëren 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics