De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Vraagstuk DV opstellen

 Dit is een reactie op vraag 65183 
beste Jansse, voor mijn promotieonderzoek over het opstellen van differentiaalvergelijkingen ben ik op zoek naar opgaven. Deze had ik al (met andere getallen). Kun je me misschien meer opstelopgaven geven?

J.A.Zw
Docent - woensdag 29 juni 2011

Antwoord

Nou dan zoek je toch naar een boek over "Wiskunde voor het hoger onderwijs" van Blankespoor & de Joode?
Of 'google' je naar boeken met als trefwoord "Mathematics for Engineers"?

Wat je ook kan doen, is zoeken naar het boek uit de Schaum's Outlines reeks, over "differential equations.
Daarin staan ook een hele hoop opgaven m.b.t. (toegepaste) DV's EN hun uitwerkingen. Zie bijv:
http://www.mhprofessional.com/product.php?cat=145&isbn=0071491104
http://www.mhprofessional.com/product.php?cat=145&isbn=0071702423

... om je even op 'n spoor te zetten.

Succes.

groeten,
martijn

mg
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 29 juni 2011



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3