De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Kunt u dit nakijken please

 Dit is een reactie op vraag 64087 
bedoelt u op zo'n manier
[1/11(2)11-1/10(2)11]-[1/11(1)11-1/10(1)11]= 83,78
83,78 - 0,0090 = 83,78
met dank

steve
Student hbo - vrijdag 21 januari 2011

Antwoord

Nee, het tweede deel van je primitieve is 1/10y^10 !
Dan krijg je natuurlijk 1/10(2)^10 als je 2 invult en 1/10(1)^10 als je 1 invult. Jij schrijft overal een exponent 11! Toevallig maakt het bij y = 1 niet uit, maar toch....

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 21 januari 2011
 Re: Re: Kunt u dit nakijken please  



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3