De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijshome | vandaag | gisteren | bijzonder | gastenboek | wie is wie? | verhalen | contact |
||||||||||||||||||
|
\require{AMSmath}
HalveringstijdWij zijn 2 meiden en wij zitten in Havo 5, dus daarom moeten wij een een profielwerkstuk maken, en deze gaat over de halveringstijd van de schuimkraag onder invloed van de temperatuur van bier! Wij hebben de resultaten in een grafiek gezet, maar nu blijkt dat er waarschijnlijk nog een invloed is op het bier. Als u naar de grafiek in de bijlage kijkt(die we hier niet kunnen toevoegen ), ziet u dat hij een exponentieel verband zou kunnen hebben, maar tussen 10 en 15 graden draait de buiging de andere kant op. wij verondertellen dat er nog een invloed moet zijn. Wij hebben een kratje pilsner gebruikt voor het experiment, wij hebben van elk flesje de graden opgenomen en daarvan 3 experimenten gedaan, en na ieder graden de glazen omgespoelt met water. Wij moeten ons profielwerkstuk inleveren over 2 weken, zou u alstublieft binnen die tijd kunnen andwoorden. AntwoordHoi,
home | vandaag | bijzonder | gastenboek | statistieken | wie is wie? | verhalen | colofon ©2001-2024 WisFaq - versie 3
|