Afgeleide Afgeleide bepalen van:$\eqalign{f(x) = \frac{{(3 - x)\sqrt x }}{3}}$Kan u met stappen uitleggen? R. 3de graad ASO - zaterdag 12 juni 2021 Antwoord Schrijf $f(x)$ ala:$f(x) = \frac{1}{3}(3 - x) \cdot \sqrt x$Met de productregel:$\eqalign{ & g(x) = \frac{1}{3}(3 - x) \cr & h(x) = \sqrt x \cr & f'(x) = g'(x) \cdot h(x) + g(x) \cdot h'(x) \cr}$Succes! zaterdag 12 juni 2021 ©2001-2025 WisFaq
Afgeleide bepalen van:$\eqalign{f(x) = \frac{{(3 - x)\sqrt x }}{3}}$Kan u met stappen uitleggen? R. 3de graad ASO - zaterdag 12 juni 2021
R. 3de graad ASO - zaterdag 12 juni 2021
Schrijf $f(x)$ ala:$f(x) = \frac{1}{3}(3 - x) \cdot \sqrt x$Met de productregel:$\eqalign{ & g(x) = \frac{1}{3}(3 - x) \cr & h(x) = \sqrt x \cr & f'(x) = g'(x) \cdot h(x) + g(x) \cdot h'(x) \cr}$Succes! zaterdag 12 juni 2021
zaterdag 12 juni 2021