Toon aan Hoe toon je aan mbv de eenheids cirkel:lim (x$\to\frac{\pi}{2}$)sin{($\frac{\pi}{2}$)-x}/{($\frac{\pi}{2}$)-x}=1 Mboudd Leerling mbo - zaterdag 29 december 2018 Antwoord Is dat niet de standaardlimiet voor sin(x)/x voor x$\to$0? zaterdag 29 december 2018 Re: Toon aan ©2001-2024 WisFaq
Hoe toon je aan mbv de eenheids cirkel:lim (x$\to\frac{\pi}{2}$)sin{($\frac{\pi}{2}$)-x}/{($\frac{\pi}{2}$)-x}=1 Mboudd Leerling mbo - zaterdag 29 december 2018
Mboudd Leerling mbo - zaterdag 29 december 2018
Is dat niet de standaardlimiet voor sin(x)/x voor x$\to$0? zaterdag 29 december 2018
zaterdag 29 december 2018