Re: Bepaal de vergelijking van de raaklijn Dit is een reactie op vraag 85810 Ik snap er nog niet veel van. Kan je het even uitwerken aub? vleuge Overige TSO-BSO - zondag 11 maart 2018 Antwoord We zien $x=1$. Dat geeft:$\eqalign{ & f(1) = \ln (2) - \frac{1}{2} \cr & f'(x) = \frac{1}{x} + \frac{{\ln (2)}}{{2^x }} \cr & f'(1) = 1 + \frac{1}{2}\ln (2) \cr & y = \ln (2) - \frac{1}{2} + \left( {1 + \frac{1}{2}\ln (2)} \right)\left( {x - 1} \right) \cr & y = \frac{1}{2}x\ln (2) + x + \frac{1}{2}\ln (2) - 1\frac{1}{2} \cr}$Wat is dan precies het probleem? zondag 11 maart 2018 ©2001-2024 WisFaq
Ik snap er nog niet veel van. Kan je het even uitwerken aub? vleuge Overige TSO-BSO - zondag 11 maart 2018
vleuge Overige TSO-BSO - zondag 11 maart 2018
We zien $x=1$. Dat geeft:$\eqalign{ & f(1) = \ln (2) - \frac{1}{2} \cr & f'(x) = \frac{1}{x} + \frac{{\ln (2)}}{{2^x }} \cr & f'(1) = 1 + \frac{1}{2}\ln (2) \cr & y = \ln (2) - \frac{1}{2} + \left( {1 + \frac{1}{2}\ln (2)} \right)\left( {x - 1} \right) \cr & y = \frac{1}{2}x\ln (2) + x + \frac{1}{2}\ln (2) - 1\frac{1}{2} \cr}$Wat is dan precies het probleem? zondag 11 maart 2018
zondag 11 maart 2018