Aantonen goniometrie Hoe kunnen we aantonen dat:(tan2a-sin2a)/(1-sin2a)=tan4a? axelle 2de graad ASO - donderdag 16 maart 2017 Antwoord HalloJe weet dat tan2a = sin2a/cos2a en dussin2a = tan2a.cos2aDe teller kun je dus schrijven als :tan2a - tan2a.cos2a = tan2a.(1 - cos2a) = tan2a.sin2aDe noemer is gelijk aan cos2a (hoofdformule)De rest is dan vanzelfsprekend ...Ok? donderdag 16 maart 2017 ©2001-2024 WisFaq
Hoe kunnen we aantonen dat:(tan2a-sin2a)/(1-sin2a)=tan4a? axelle 2de graad ASO - donderdag 16 maart 2017
axelle 2de graad ASO - donderdag 16 maart 2017
HalloJe weet dat tan2a = sin2a/cos2a en dussin2a = tan2a.cos2aDe teller kun je dus schrijven als :tan2a - tan2a.cos2a = tan2a.(1 - cos2a) = tan2a.sin2aDe noemer is gelijk aan cos2a (hoofdformule)De rest is dan vanzelfsprekend ...Ok? donderdag 16 maart 2017
donderdag 16 maart 2017