\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Somfuncties van sinusiuden

 Dit is een reactie op vraag 75001 
Het probleem is dat ik het heb over de somfunctie terwijl. Ik de productfunctie bedoelde. Dus y1 x y2. Toen kwam ik op deze gegevens uit. Hoe werkt het dan de productfunctie te bepalen van de twee functies? En welke productfunctie komt eruit?

Bechir
Student universiteit - maandag 23 februari 2015

Antwoord

Waarom is $12\sin\pi x\,\sin(\pi x-\frac\pi4)$ niet een goed antwoord?
Ook hier is de periode gewoon $2$.
Je kunt er ook $6\sqrt2\sin\pi x(\sin\pi x-\cos\pi x)$ van maken.

kphart
maandag 23 februari 2015

 Re: Re: Somfuncties van sinusiuden 

©2001-2024 WisFaq