1e orde differentiaalvergelijing Hoe kan ik een differentiaalvergelijking in de volgende vorm (met v in het kwadraat) oplossen? v'+v2+12=0 Ik kan van dit soort vergelijkingen nergens voorbeelden. Alvast bedankt! Reinou Student hbo - dinsdag 4 februari 2014 Antwoord Variabelen scheiden misschien? $$ \frac1{v^2+12} \frac{dv}{dt} = -1 $$ kphart dinsdag 4 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
Hoe kan ik een differentiaalvergelijking in de volgende vorm (met v in het kwadraat) oplossen? v'+v2+12=0 Ik kan van dit soort vergelijkingen nergens voorbeelden. Alvast bedankt! Reinou Student hbo - dinsdag 4 februari 2014
Reinou Student hbo - dinsdag 4 februari 2014
Variabelen scheiden misschien? $$ \frac1{v^2+12} \frac{dv}{dt} = -1 $$ kphart dinsdag 4 februari 2014
kphart dinsdag 4 februari 2014