Re: Goniometrische vergelijkingen oplossen Dit is een reactie op vraag 71116 Ik snap niet goed waarom ze p verschillen, het enige verschil is toch het minteken? Yasmin 3de graad ASO - zaterdag 12 oktober 2013 Antwoord Ik bedoelde $\frac\pi2-(-\frac\pi2)=\pi$. kphart zondag 13 oktober 2013 ©2001-2024 WisFaq
Ik snap niet goed waarom ze p verschillen, het enige verschil is toch het minteken? Yasmin 3de graad ASO - zaterdag 12 oktober 2013
Yasmin 3de graad ASO - zaterdag 12 oktober 2013
Ik bedoelde $\frac\pi2-(-\frac\pi2)=\pi$. kphart zondag 13 oktober 2013
kphart zondag 13 oktober 2013