Loading jsMath...
\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Bissectrices van een rechtenpaar

 Dit is een reactie op vraag 67629 
hey nummer 2 is gelukt, maar we hebben nooit oefeningen gemaakt met de coordinaatassen dus ik weet echt niet hoe ik er aan kan beginnen

Bryan
2de graad ASO - zondag 20 mei 2012

Antwoord

Ook voor de eerste oefening kun je de algemene methode toepassen.
Je vindt dan :

|x| = |y|

Dat wordt dan :
x = y en
x = -y


zondag 20 mei 2012

©2001-2025 WisFaq