Hoe los ik deze vergelijking op? 3x6=12x2 Marco Iets anders - donderdag 18 maart 2010 Antwoord Dat kan met 1. Ontbinden in factoren. 3x6=12x2Op nul herleiden:3x6-12x2=0Een zo groot mogelijke factor buiten haakjes halen:3x2(x4-4)=0Gebruik a·b=0 Þ a=0 of b=03x2=0 of x4-4=0x=0 of x4=4x=0 of x2=2 of x2=-2 (v.n.)x=0 of x=-Ö2 of x=Ö2Hopelijk helpt dat... vrijdag 19 maart 2010 ©2001-2025 WisFaq
3x6=12x2 Marco Iets anders - donderdag 18 maart 2010
Marco Iets anders - donderdag 18 maart 2010
Dat kan met 1. Ontbinden in factoren. 3x6=12x2Op nul herleiden:3x6-12x2=0Een zo groot mogelijke factor buiten haakjes halen:3x2(x4-4)=0Gebruik a·b=0 Þ a=0 of b=03x2=0 of x4-4=0x=0 of x4=4x=0 of x2=2 of x2=-2 (v.n.)x=0 of x=-Ö2 of x=Ö2Hopelijk helpt dat... vrijdag 19 maart 2010
vrijdag 19 maart 2010